NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE Zadranka Ivana Sutlović pobijedila u duetu The Voicea

Mentorica Indira je u dvoboju Ivane Sutlović i Maje Tošić, koje su pjevale „Next to me“ Emeli Sandé, htjela da se sudare dva različita svijeta. Bila je zadovoljna izvedbom i pohvalila Ivanu i Maju.
„Odlična izvedba, s time da valja naznačiti da su to dva totalno različita vokala. Stvar je samo vizije mentora koga će povesti sa sobom. Maja ima baršun kao Gianna Nannini. Jako mi se sviđa tvoja boja glasa. Ivana je čista kao Céline Dion“,  rekao je Tony.
„Zvučale ste moćno, nije se osjetila trema. Sjajno!“, komentirao je Ivan, dok je Jacques bio oduševljen Majinim stavom, no poklonio se i Ivaninim visinama. „Bile biste u timu Jacques da ima mjesta, ali pucamo po šavovima“, rekao je.

„Ništa mi nisu pomogli“, požalila se Indira. „Maja ima gard, ona je samouvjerena, nema tremu. Impresionira me to što joj je svejedno pjeva li u garaži ili na velikoj sceni, a to je odlika velike pjevačice. Ivaninine visine su čudo. Te ekstremne visine oduzimaju dah. Sad sam stvarno na mukama“, rekla je Indira, nakon čega je donijela odluku i sa svojim timom u daljnje natjecanje povela Ivanu.
Maja je odlazak iz natjecanja podnijela s osmijehom, te zahvalila Indiri i savjetnicima od kojih je mnogo naučila.