NAKON FIZIČKOG NAPADA NA NOGOMETAŠA JAKOVA SURAĆA Izdana mjera zabrane približavanja NAKON FIZIČKOG NAPADA NA NOGOMETAŠA JAKOVA SURAĆA Izdana mjera zabrane približavanja
Nakon što je nedavno brutalno napadnut poznati zadarski nogometaš Jakov Surać, pri odlasku na plažu, u društvu 70-godišnje majke i 12-godišnjeg sina, raspitali smo... NAKON FIZIČKOG NAPADA NA NOGOMETAŠA JAKOVA SURAĆA Izdana mjera zabrane približavanja

Nakon što je nedavno brutalno napadnut poznati zadarski nogometaš Jakov Surać, pri odlasku na plažu, u društvu 70-godišnje majke i 12-godišnjeg sina, raspitali smo se u Policijskoj upravi zadarskoj o detaljima ovog slučaja.

“Podnijete su prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, a incident se dogodio na području Općine Novigrad. Dvojica muškaraca (jedan ’68. godište i drugi ’58. godište) napali su 40-godišnjaka jer je prešao preko njihova posjeda. Slijedi optužni prijedlog i mjera opreza zabrane približavanja jednih drugima” – kazala je Nikolina Bačić, iz Odjela za informiranje PU zadarske.

Podsjetimo, u razgovoru za portal Kalelarga info, Jakov Surać je kazao kako su ga dvojica Zagrepčana napala dok je u društvu članova obitelji tražio pristupačnu plažu.

“Ni meni ni mojoj majci ne bi palo na pamet kupati se negdje odakle nas tjeraju. Pristup toj plaži bio je strm i ona se, zbog problema s kukom, ne bi mogla ni spustiti dolje. Taman smo bili na odlasku kada su me ta dvojica fizički napala. Srećom, uspio sam se obraniti. Kasnije je pozvana policija, a napadači na mene zatražili su liječničku pomoć.” – kazao je Surać.