NAKON FIZIČKOG NAPADA NA NOGOMETAŠA JAKOVA SURAĆA Izdana mjera zabrane približavanja

Nakon što je nedavno brutalno napadnut poznati zadarski nogometaš Jakov Surać, pri odlasku na plažu, u društvu 70-godišnje majke i 12-godišnjeg sina, raspitali smo se u Policijskoj upravi zadarskoj o detaljima ovog slučaja.

“Podnijete su prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, a incident se dogodio na području Općine Novigrad. Dvojica muškaraca (jedan ’68. godište i drugi ’58. godište) napali su 40-godišnjaka jer je prešao preko njihova posjeda. Slijedi optužni prijedlog i mjera opreza zabrane približavanja jednih drugima” – kazala je Nikolina Bačić, iz Odjela za informiranje PU zadarske.

Podsjetimo, u razgovoru za portal Kalelarga info, Jakov Surać je kazao kako su ga dvojica Zagrepčana napala dok je u društvu članova obitelji tražio pristupačnu plažu.

“Ni meni ni mojoj majci ne bi palo na pamet kupati se negdje odakle nas tjeraju. Pristup toj plaži bio je strm i ona se, zbog problema s kukom, ne bi mogla ni spustiti dolje. Taman smo bili na odlasku kada su me ta dvojica fizički napala. Srećom, uspio sam se obraniti. Kasnije je pozvana policija, a napadači na mene zatražili su liječničku pomoć.” – kazao je Surać.