NAKON NIZA GODINA Nazire se rješenje za obespravljene radnike! NAKON NIZA GODINA Nazire se rješenje za obespravljene radnike!
Dana 9. 9. 2016 . godine, Udruga bivših zaposlenika «Solidarnost» Zadar održala je konferenciju za medije na kojoj je Marija Brčić,odvjetnica iz Splita, izvjestila... NAKON NIZA GODINA Nazire se rješenje za obespravljene radnike!

Dana 9. 9. 2016 . godine, Udruga bivših zaposlenika «Solidarnost» Zadar održala je konferenciju za medije na kojoj je Marija Brčić,odvjetnica iz Splita, izvjestila bivše radnike uništenih zadarskih poduzeća u pretvorbi o poduzetim aktivnostima koje se odnose na Dalmatinsku banka d.d., sada OTP banka, te je navela da je moguća naknada štete osnivačima banke uz nadopunu dokumentacije, koja će se prosljediti OTP banci za mirno i dogovorno rješavanje spora. Na sastanku su bili nazočni Marija Brčić, odvjetnica, mr.sc. Miljenko Marić, dipl.iur., pravni savjetnik Udruge „Solidarnost“ Zadar, Čedo Alić, dopredsjednik Udruge „Solidarnost“ Zadar i Petar Smokrović, predsjednik Udruge.