NAKON PROSLAVE U ZRAČNOJ LUCI U prodaju puštene karte za Berlin po cijeni od 19,99 eura! NAKON PROSLAVE U ZRAČNOJ LUCI U prodaju puštene karte za Berlin po cijeni od 19,99 eura!
Prigodnom svečanošću održanoj jutros u Zračnoj luci Zadar obilježena je deseta godišnjica suradnje s Ryanairom, te početak sezone letova. Direktorica Irena Ćosić pozdravila je... NAKON PROSLAVE U ZRAČNOJ LUCI U prodaju puštene karte za Berlin po cijeni od 19,99 eura!

Prigodnom svečanošću održanoj jutros u Zračnoj luci Zadar obilježena je deseta godišnjica suradnje s Ryanairom, te početak sezone letova.

Direktorica Irena Ćosić pozdravila je sve nazočne i istaknula kako je raduje uvođenje nove, 13. po redu, Ryanairove linije za Berlin.

“Znamo svi koliko nam je 2007. godine značilo kada je Ryanair kao najveća niskotarifna kompanija počeo letjeti kod nas i potom nizati uspjehe, svake godine sve veći promet, nove destinacije kojima je Zadar bio povezan i time jako puno dobio na turističkoj promidžbi i prepoznatljivosti diljem Europe. Potom su počele dolaziti i ostale avio kompanije, naravno, na naše zadovoljstvo.” – kazala je Irena Ćosić dodajući kako je u proteklih devet godina zrakoplovima Ryanaira prevezeno oko 1.650.000 putnika, te je ovo postao najznačajniji projekt naše regije.

Napomenula je kako su prvi letovi ove sezone već krenuli, a avioni su jako dobro popunjeni, što dodatno potvrđuje prognoze da će Zračna luka Zadar ove godine ostvariti rekordne rezultate.

“Zahvaljujemo svim jedinicama lokalne uprave i samouprave, županiji, gradovima i općinama, turističkim zajednicama, te brojnim gospodarskim subjektima, ali i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice, koji zajedno s nama aktivno podržavaju ovaj projekt evo već desetu godinu.” – kazala je direktorica Ćosić čestitajući pri tom Ryanairu na postignutim rezultatima.

“Nadamo se daljnjem razvoju i jačanju naše baze u Zadru, te u skoroj budućnosti i proširenju sezone letenja na cijelu godinu. To bi doista bio velik dobitak za sve nas.” – zaključila je na kraju.

Voditeljica marketinga i prodaje Ryanaira za istočni Mediteran, Chiara Ravara, kratko se obratila nazočnima, te istaknula zadovoljstvo zbog proslave početka ljetnog rasporeda letova za Zadar koji uključuje jednu novu destinaciju, onu za Berlin.

“Ukupno 13 međunarodnih linija prevest će preko 300 tisuća putnika godišnje, te poduprijeti 230 povezanih poslova. Kako bismo proslavili početak ljetnog rasporeda za Zadar tijekom 2016. godine, te novu liniju za Berlin, puštamo u prodaju avionske karte koje se kreću po cijeni od samo 19,99 eura, a koje se odnose na putovanja tijekom svibnja. Karte će biti u prodaji do petka, 8. Travnja, u ponoć.” – istaknula je Chiara Ravara.

Dogradonačelnik Ivica Vlakić iskoristio je priliku da zahvali direktorici Ireni Ćosić na svemu što čini za projekt Ryanair, te naglasio kako bi, bez njenog truda i angažmana sve bilo mnogo teže budući da je ona poveznica za sve subjekte koji sudjeluju u ovom projektu.

Nakon službenog dijela, nazočni su se nastavili družiti u ležernoj atmosferi uz prigodnu tortu s motivom Ryanaira.

zracna luka ryanair avion