NAKON SKANDALA SA ŠOŠOM MAJI KAČANIĆ DALI OTKAZ Više nemaju novaca za njene usluge! NAKON SKANDALA SA ŠOŠOM MAJI KAČANIĆ DALI OTKAZ Više nemaju novaca za njene usluge!
Nakon što je krajem prošle godine javnost potresao skandal vezan uz Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zadra, kada je tadašnja glasnogovornica Maja Kačanić prijavila zapovjednika... NAKON SKANDALA SA ŠOŠOM MAJI KAČANIĆ DALI OTKAZ Više nemaju novaca za njene usluge!

Nakon što je krajem prošle godine javnost potresao skandal vezan uz Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zadra, kada je tadašnja glasnogovornica Maja Kačanić prijavila zapovjednika Željka Šošu da ju je zlostavljao i zatočio u ured, Općinsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu, a Šoša je na par dana završio u pritvoru. Ovaj skandal dogodio se u najgore moguće vrijeme – pred parlamentarne izbore, te je tako nanijeta velika šteta HDZ-u kao stranci.
Priča je završila tako da je Kačanić povukla prijavu protiv Šoše, a afera je ovih dana dobila svoj epilog – otkazan joj je ugovor o suradnji.
Zbog toga redakcije proteklih dana nisu dobivale dnevne izvještaje o radu vatrogasaca.
Predsjednik Vatrogasne zajednice Zadarske županije, Kažo Kolanović, medijima je kazao kako je Maja Kačanić za svoje usluge dobivala tek nekoliko stotina kuna mjesečno, no više nemaju novaca da bi je plaćali.