NAKON POMPOZNE NAJAVE KANDIDATURE Nestao Karamarkov protukandidat Ivica  Jurjević? NAKON POMPOZNE NAJAVE KANDIDATURE Nestao Karamarkov protukandidat Ivica  Jurjević?
Nakon što je u veljači Ivica Jurjević pompozno najavio kandidaturu za predsjednika HDZ-a, mnogi su očekivali da će utrka biti zanimljiva. Tada se oštro... NAKON POMPOZNE NAJAVE KANDIDATURE Nestao Karamarkov protukandidat Ivica  Jurjević?

Nakon što je u veljači Ivica Jurjević pompozno najavio kandidaturu za predsjednika HDZ-a, mnogi su očekivali da će utrka biti zanimljiva.
Tada se oštro obrušio na Karamarka, optužio ga da je izdao i napustio Tuđmana, te 15 godina bio van igre. Poručio mu je da nije čestito ni pošteno da danas spominje i brani ideje pokojnog Franje Tuđmana. Osim toga, na konferenciji za medije poručio je kako Karamarko nije lider, te da je žalosno što MOST, odnosno skupina od tisuću ljudi, danas vlada ravnopravno s HDZ-om.
Međutim, prije tjedan dana objavljena je vijest kako je Tomislav Karamarko jedini kandidat.
Što se dogodilo s Ivicom Jurjevićem, ne zna se, nije se oglašavao.
Pokušali smo stupiti s njim u kontakt, međutim nije odgovarao ni na jedan od brojeva s kojima smo raspolagali.
Je li došao do zaključka kako ipak nema šanse protiv Karamarka, pa se nije htio blamirati, ili je u pitanju neki drugi razlog zbog kojeg je odustao, saznat ćemo kad se očituje.
Zanimljivo je da je Jurjević porijeklom iz Kruševa jednako kao i Karamarko.

tomislav karamarko