NAKON TORBICA VRIJEDNIH 20.000 KN Josipa Rimac se pohvalila satom koji košta 35.000 kn!

U vrijeme kada vlada sveopća kriza, broj nezaposlenih u porastu, kao i onih koji rade i ne primaju oplaću, političari su itekako oprezni kada je u pitanju njihova prezentacija u javnosti.
Svi se trude djelovati skromno, ne ističu se ničim pretjerano.
Iznimka je tu – Josipa Rimac, saborska zastupnica i bivša gradonačelnika Knina.
Nakon što je bila na udaru kritika jer se u javnosti pojavljivala s torbicama vrijednim 20 do 30 tisuća kuna, sada je učinila još gori potez – pohvalila se ručnim satom vrijednim 35.000 kuna.
Da stvar bude gora, nije ga navela u svojoj imovinskoj kartici koju je predavala Državnom povjerenstvu za sukob interesa.
Iako nitko ne tvrdi da ona od svoje ušteđevine nije kupila i sat i torbicu, ili da joj možda suprug nije digao kredit za sat, hvaliti se s tako skupocjenim stvarima, u vrijeme kada su brojni građani doslovno gladni, kopaju po kontejnerima i slično, u najmanju je ruku – socijalno neosjetljivo.
Josipa Rimac bila je, podsjetimo, druga na izbornoj listi HDZ-a za IX. izbornu jedinicu, ispred zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete.
Zbog sumnji u zlouporabe položaja i ovlasti, te stjecanja materijalne koristi na nezakonit način, pod istragom je USKOKA.