Narodni muzej Zadar poziva na zabavnu igru Memory Narodni muzej Zadar poziva na zabavnu igru Memory
Etnološki odjel i Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar pozivaju Vas na zabavnu igru Igra pamtilica (Memory) karte s motivima narodnih nošnji sjeverne Dalmacije (dinarskog... Narodni muzej Zadar poziva na zabavnu igru Memory

Etnološki odjel i Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar pozivaju Vas na zabavnu igru Igra pamtilica (Memory) karte s motivima narodnih nošnji sjeverne Dalmacije (dinarskog i jadranskog područja) u sklopu Etno dana Zadarske županije.

Igra u kojoj je cilj pronaći što više parova identičnih karata je natjecateljskog karaktera, a prilagođena je djeci u osnovnim i srednjim školama i odraslim osobama. Cilj IGRE PAMTILICA (MEMORY) je upoznati sudionike s narodnim nošnjama sjeverne Dalmacije i potaknuti ih na obraćanje pažnje na specifičnosti nošnji jadranskog i dinarskog područja. U igri PAMTILICA (MEMORY) mogu sudjelovati tri grupe, a svaka grupa može imati maksimalno 30 sudionika.

Vrijeme održavanja IGRE PAMTILICA (MEMORY): utorak, 2. travnja 2019. godine od 9:00 h do 12:00 h (prva grupa od 9:00 do 10:00 sati, druga grupa od 10:00 do 11:00 sati i treća grupa od 11:00 do 12:00 sati)

Mjesto održavanja IGRE PAMTILICA (MEMORY): Etnološki odjel Narodnog muzeja Zadar, Gradska straža, Narodni trg

Prijaviti se možete najkasnije do ponedjeljka, 1. travnja, 2019. na e-mail adresu: [email protected] ili na broj telefona: 023/251-851

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.