“NASMIJEŠENO SUNCE” Pročitajte tko je najbolji kuhar, konobar, čistač, policajac, restoran…

Akcija “Nasmiješeno sunce” kojom se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone odvija se već trinaestu godinu za redom. Akciju provodi Gradonačelnik u suradnji s gospodarskom i obrtničkom komorom, TZ Županije i Grada, te Udruženjem obrtnika Zadar s ciljem dodatnog motiviranja za pružanje što kvalitetnijih usluga, za poticanje međusobne konkurencije u uređenju objekata i razine usluga, te naposljetku kao rezultat svega, prezentiranje grada Zadra na način dostojan njegove tradicije, povijesnog i kulturnog značaja i zahtjeva sadašnjeg vremena.

Gradonačelnik Grada Zadra Božidar Kalmeta donio je odluku o nagradama za poseban doprinos turističkoj sezoni 2015. Svečana dodjela nagrada održat će se sutra, u petak, 11. prosinca 2015. godine u 10 sati u Gradskoj loži na Narodnom trgu, a popis nagrađenih u akciji Gradonačelnika “Nasmiješeno sunce” u turističkoj 2015.godini donosimo ovdje:

NAJBOLJI RESTORAN

Restoran „KORNAT“

NAJBOLJI CAFFE BAR

Caffe bar „BRAZIL“

NAJBOLJA KONOBA

Bistro „PJAT“

NAJBOLJI NOĆNI BAR

„MARASCHINO“

NOVI SUVENIR

Suvenirski postav Arheološkog muzeja Zadar

NAJLJEPŠE UREĐENI IZLOG

Vinoteka „BIBICH“

NAJUREĐENIJI VRT

Villa Diana vlasnice Diane Bogdanović

Dodjeljuju se priznanja i novčano se nagrađuju:

NAJBOLJI TURISTIČKI VODIČ

Paula Padovan

NAJBOLJI KUHAR

Igor Nikolić

NAJBOLJI KONOBAR

Zvonimir Jerak

NAJBOLJI PRODAVAČ

Jadranka Aviani

NAJBOLJI POLICAJAC

Venci Zorić

NAJBOLJI ČISTAČ

Predrag Šilić

Dodjeljuju se posebna priznanja:

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2015. godine dodjeljuje se Beach baru „BAMBOO“.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2015. godine dodjeljuje se OPG-u Sandra Babac Damjanić za Festival smokava.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2015. godine dodjeljuje se Hrvatskom narodnom kazalištu za Jazz festival.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2015. godine dodjeljuje se Zadar Dogus Basketball Tournament.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2015. godine dodjeljuje se Restoranu „Bruschetta“.