NATJEČAJ ZA 54 RADNIH MJESTA Zadarska bolnica traži 38 pripravnika

Opća bolnica Zadar raspisala je natječaj za prijem za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, kojim traži 38 tzv. pripravnika. Uz slobodna radna mjesta za stručno osposobljavanje, zadarska Opća bolnica raspisala je i natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme kojim traži 11 zaposlenika te na određeno vrijeme njih pet.

Za prijem na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, najviše osoba, po 10 njih, se traži za mjesto prvostupnika sestrinstva i medicinske sestre, odnosno tehničara. Pet osoba, zadarska Opća bolnica primit će na mjesto prvostupnika radiološke tehnologije te po dva na mjesto fizioterapeuta, primalje, prvostupnice primaljstva, laboratorijskog tehničara i prvostupnika laboratorijske dijagnostike. Za administratora traže se tri osobe.

Na neodređeno vrijeme, zadarska Opća bolnica traži po jednog prvostupnika fizioterapije, kuhara, elektroničara, stručnog specijalista inženjera sigurnosti i zaštite te višeg stručnog savjetnika informatičke, elektrotehničke ili prirodoslovne matematičke struke. Uz to, traže se i dva administrativna referenta i četiri spremačice na neodređeno vrijeme.

Na određeno radno vrijeme, zadarska bolnica traži tri medicinske sestre i dva kuhara.

Prijave na natječaj primaju se do 30. studenog ove godine na adresu: Opća bolnica Zadar, 23 000 Zadar, Bože Peričića 5, s naznakom „Za natječaj – radni odnos na neodređeno vrijeme“ ili „Za natječaj – radni odnos na određeno vrijeme“ ili „Za stručno osposobljavanje za rad“.