NAZOR OSTAJE TRENER Novčano kažnjeni igrači i stožer! NAZOR OSTAJE TRENER Novčano kažnjeni igrači i stožer!
 Sastanak Upravnog odbora KK Zadar, koji je održan u popodnevnim satima donio je potvrdu da Ante Nazor i dalje ostaje na klupi. – Trener... NAZOR OSTAJE TRENER Novčano kažnjeni igrači i stožer!
 Sastanak Upravnog odbora KK Zadar, koji je održan u popodnevnim satima donio je potvrdu da Ante Nazor i dalje ostaje na klupi.

– Trener Zadra je i dalje Ante Nazor. Nakon što smo tijekom jutra obavili razgovor s igračima, a kasnije i sa strukom, zaključili smo kako je blizu kraj prvenstva i da ne idemo u promjenu trenera. Moramo se svi skupiti, i pokušati izvući maksimum do kraja natjecanja u Ligi za prvaka. Razumijemo nezadovoljstvo navijača, uostalom i mi smo nezadovoljni, ali stav nam je bio da za ovih dvadesetak dana teško možemo pronaći adekvatnog trenera
, rekao je direktor kluba Boris Skroće.

Skroće je otkrio i kako će se sukladno pravilniku i ugovorima, zbog debakla protiv Gorice novčano kazniti svi igrači, stručni stožer i sportski direktor Branko Skroče.

U 19 sati slijedi vječni derbi protiv zagrebačke Cibone, nakon kojeg će se znati postoje li još ikakvi izgledi da se dosegne treće mjesto koji vodi u ABA ligu.