Nediljko Bubnjar: Čestitam dobitnicima izbora u Škabrnji i želim im uspjeh u radu

Dugogodišnji načelnik Općine Škabrnja, Nediljko Bubnjar, na lokalnim izborima izgubio je u prvom krugu od nezavisnog kandidata Ivana Škare i njegove liste pod nazivom “Pokrenimo Škabrnju i Prkos”.

Nakon što su mu se emocije slegle, postupio je vrlo dostojanstveno i putem svog Facebook profila uputio čestitku svojim protivnicima. Prenosimo je u cijelosti.

“Poštovani mještani Općine Škabrnja!

Nakon tri mandata na dužnosti načelnika nisam dobio povjerenje za nastavak vođenja Općine. Žao mi je ali duboko poštujući demokratskim putem izraženu volju većine čestitam dobitnicima izbora i želim im puno sreće i uspjeha u vođenju Općine.
Ponosan sam i zahvalan što sam imao čast i vaše povjerenje biti načelnik Općine Škabrnja u proteklim mandatima. Radovali smo se zajedno svim uspjesima,svim završenim i započetim projektima kao i svemu dobrom što nam se događalo. Žao mi je što se nije napravilo više,ali naše želje uza svu kreaciju i sposobnost često se ne podudaraju sa realnošću.Trudio sam se koliko sam mogao biti blizak i otvoren, na usluzi svakom našem čovjeku cijelim svojim srcem u raznim životnim problemima i potrebama,što me bez obzira na nepriznatost pojedinaca ispunjava srećom i zadovoljstvom.
Vjerovao sam da je vezanost i emocija naših ljudi i HDZa puno jača,ali sam siguran da ćemo mi u općinskom HDZu samokritično i ponizno uvidjeti svoje propuste i slabosti te u dogledno vrijeme povratiti i ponovo zadobiti vaše povjerenje.
Na kraju bez imalo gorčine,mirne duše i srcem punim ljubavi za sve vas i našu Općinu pozdravljam vas i zahvaljujem na svemu!”