NEIZMJERNA TUGA Učenici i profesori se oprostili od prerano preminulog Nina Šture NEIZMJERNA TUGA Učenici i profesori se oprostili od prerano preminulog Nina Šture
S neizmjernom tugom u srcima, učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića opraštaju se od svog kolege i prijatelja Nina Šture,... NEIZMJERNA TUGA Učenici i profesori se oprostili od prerano preminulog Nina Šture

S neizmjernom tugom u srcima, učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića opraštaju se od svog kolege i prijatelja Nina Šture, koji je prerano preminuo u 18. godini života.

“Čudni su putovi našega života. Radujemo se, planiramo, a život nas iznenadi neugodnim udarcima. Nažalost, naš dragi učenik 2.F razreda Nino Štura (16. 04. 1997.) više nije s nama i neće radosno kročiti hodnicima naše škole. Napustio nas je 26.08. 2015. Otišao je prerano. Sjećat ćemo ga se kao veselog, vedrog i uvijek dobro raspoloženog.
Ne znamo zašto je tako, ali znamo: koliko god smo tužni, toliko smo i zahvalni što je bio učenik naše škole i što smo ga upoznali. Suosjećamo u boli s roditeljima. Molimo za našega Nina, a neka nas Nino prati s nebesa. Počivao u miru Božjem.” – napisano je na službenoj Facebook stranici Srednje škole Stanka Ožanića.

nino

Posljednji ispraćaj Nina Šture, bit će u petak, u 15 sati, na Gradskom groblju u Zadru.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.