NEKIĆ DOŠAO NA VIJEĆE SA ŠTAKAMA Novoselović ga napao radi vrtića u Ričinama NEKIĆ DOŠAO NA VIJEĆE SA ŠTAKAMA Novoselović ga napao radi vrtića u Ričinama
Iako se još uvijek oporavlja od ozljede noge i operativnog zahvata, gradski pročelnik za školstvo Joso Nekić došao je na sjednicu Gradskog vijeća, kako... NEKIĆ DOŠAO NA VIJEĆE SA ŠTAKAMA Novoselović ga napao radi vrtića u Ričinama

Iako se još uvijek oporavlja od ozljede noge i operativnog zahvata, gradski pročelnik za školstvo Joso Nekić došao je na sjednicu Gradskog vijeća, kako bi obrazložio prijedlog programa javnih potreba u predškolskom odgoju i školstvu Grada Zadra za 2016. godinu.

U raspravu s njim ušao je vijećnik SDP-a Antun Novoselović koji se zalagao za uređenje dječjeg vrtića na području mjesnog odbora Ričine.

“Nije opravdano pored 35 milijuna kuna koji se planiraju uložiti u vrtiće reći da se za urediti dječji vrtić u Ričinama nema sredstava. Ta djeca i njihovi roditelji zaslužuju imati vrtić u svom mjesnom odboru, a ne da ih roditelji moraju voziti na Puntamiku i neke druge dijelove grada.” – kazao je Novoselović.

Joso Nekić mu je odgovorio kako postoji volja, ali da za sada nema dovoljno sredstava.

“Djeca mogu ići u Arbanase, a ima i privatnih dječjih vrtića na tom prostoru koje Grad Zadar sufinancira.” – kazao je Nekić uz obećanje da će se dječji vrtić napraviti čim bude sredstava za to.