NEPOZNATI LETEĆI OBJEKT ŠOKIRAO ZADRANE: Blještio je i djelovao zlokobno!

Nepoznati leteći objekt iznenadio je i izazvao nelagodu i strah kod Zadrana koji su ga vidjeli sinoć na nebu iznad grada.
Radilo se o neobičnom svjetlećem objektu.

Jedna naša sugrađanka, Ivana Crnjak, poslala je portalu Kalelarga fotografije i video uradak koji je snimila, te opisala svoje iskustvo.

“Navečer smo izasli sa društvom u provod, međutim pri povratku kući, oko 3:30 sati, ostali smo u šoku, čudu, pa čak i dozi straha kad smo ugledali nepoznati leteći objekt. Nismo mogli odgonetnuti o čemu se radi. Vozeći se automobilom na relaciji od Maraschino cluba prema nogometnom stadionu Stanovi u Zadru primjetila sam neobična dva svjetla na nebu. Nevjerovatno je bilo to sto se nije micalo. Nemoguće da se radilo o zvijezdi ili meteoru jer se svjetleći objekt nije micao i blještio je nekako čudno. Kao da se sastoji od niza svjetlosti. To što smo vidjeli ostavilo nas je pod duboklim dojmom.” – ispričala nam je Ivana.
“Tijekom dana sam pregledavala fotografije na Internetu, da vidim je li netko nešto slično do sada vidio i snimio, ali nije. Uvjerena sam da se nije radilo ni o avionu, a ni o nekom satelitu. Stvarno je čudno. I da su to zvijezde tj. meteori nije moguće. Ovo je stvarno čudno. Ne vjerujem u vanzemaljce, pa pokušavam odagnati tu misao od sebe, ali ne mogu prestati razmišljati o tome što smo vidjeli, te sam ovo iskustvo željela podijeliti s vama.” – kazala je Ivana Crnjak.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da građani na nebu vide neke nepoznate leteće objekte, o takvim pojavama snimane su brojne emisije, međutim, do sada nije dokazano da postoje posjetitelji iz svemira. Ili se o tome službeno ništa ne zna.