NEPOZNATI LETEĆI OBJEKT ŠOKIRAO ZADRANE: Blještio je i djelovao zlokobno! NEPOZNATI LETEĆI OBJEKT ŠOKIRAO ZADRANE: Blještio je i djelovao zlokobno!
Nepoznati leteći objekt iznenadio je i izazvao nelagodu i strah kod Zadrana koji su ga vidjeli sinoć na nebu iznad grada. Radilo se o... NEPOZNATI LETEĆI OBJEKT ŠOKIRAO ZADRANE: Blještio je i djelovao zlokobno!

Nepoznati leteći objekt iznenadio je i izazvao nelagodu i strah kod Zadrana koji su ga vidjeli sinoć na nebu iznad grada.
Radilo se o neobičnom svjetlećem objektu.

Jedna naša sugrađanka, Ivana Crnjak, poslala je portalu Kalelarga fotografije i video uradak koji je snimila, te opisala svoje iskustvo.

“Navečer smo izasli sa društvom u provod, međutim pri povratku kući, oko 3:30 sati, ostali smo u šoku, čudu, pa čak i dozi straha kad smo ugledali nepoznati leteći objekt. Nismo mogli odgonetnuti o čemu se radi. Vozeći se automobilom na relaciji od Maraschino cluba prema nogometnom stadionu Stanovi u Zadru primjetila sam neobična dva svjetla na nebu. Nevjerovatno je bilo to sto se nije micalo. Nemoguće da se radilo o zvijezdi ili meteoru jer se svjetleći objekt nije micao i blještio je nekako čudno. Kao da se sastoji od niza svjetlosti. To što smo vidjeli ostavilo nas je pod duboklim dojmom.” – ispričala nam je Ivana.
“Tijekom dana sam pregledavala fotografije na Internetu, da vidim je li netko nešto slično do sada vidio i snimio, ali nije. Uvjerena sam da se nije radilo ni o avionu, a ni o nekom satelitu. Stvarno je čudno. I da su to zvijezde tj. meteori nije moguće. Ovo je stvarno čudno. Ne vjerujem u vanzemaljce, pa pokušavam odagnati tu misao od sebe, ali ne mogu prestati razmišljati o tome što smo vidjeli, te sam ovo iskustvo željela podijeliti s vama.” – kazala je Ivana Crnjak.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da građani na nebu vide neke nepoznate leteće objekte, o takvim pojavama snimane su brojne emisije, međutim, do sada nije dokazano da postoje posjetitelji iz svemira. Ili se o tome službeno ništa ne zna.

 • Ante

  25. listopada 2015. #1 Author

  Curo, počni vjerovati…

  Odgovori

 • Ivan

  26. listopada 2015. #2 Author

  Najvjerojatnije planet Venera koji je puno sjajniji od bilo koje zvijezde ili drugog planeta. na nebu su od njega sjajniji samo Mjesec i Sunce.
  Na slici se vidi i slabija “crtica” – to je planet Jupiter. Jupiter, Venera i Mars (puno slabijeg sjajja – kao crvenkasta zvijezda) su ovih dana dosta blizu na nebu (pojava koja se zove konjunkcija).
  To nisu vanzemaljci, nego neinformiranost …

  Odgovori

 • Lajka

  26. listopada 2015. #3 Author

  Ta svjetlost, tj, ona veca je vec tu nekih mjesec dana. Druga svjetleca pratilja se pojavila prije 15-ak dana, a iza nje se vidi i treca, narancasta svjetlost.
  Ne razumijem, od kud strah???? Dovoljno je straha i uzasa na majci Zemlji, gore ne moze biti. Posaljimo Ljubav braci i sestrama sa drugih svjetova. Valjda nismo toliko bahati, a ni ograniceni, da mislimo, kako smo sami u svemiru?!?

  Odgovori

 • Lajka

  26. listopada 2015. #4 Author

  Ivane, nemoj biti tako siguran. 🙂

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.