NESUGLASICE MOSTA I HDZ-A Karamarko se ne želi odreći uhljeba jer glasuju za HDZ! NESUGLASICE MOSTA I HDZ-A Karamarko se ne želi odreći uhljeba jer glasuju za HDZ!
U tijeku su pregovori između MOST-a i HDZ-a, te SDP-a, a po svemu sudeći u stavovima su bliži MOST i SDP. Naime, MOST odlučno... NESUGLASICE MOSTA I HDZ-A Karamarko se ne želi odreći uhljeba jer glasuju za HDZ!

U tijeku su pregovori između MOST-a i HDZ-a, te SDP-a, a po svemu sudeći u stavovima su bliži MOST i SDP.
Naime, MOST odlučno ustraje na reformamam javne uprave, smatraju da treba smanjiti broj županija u Hrvatskoj, kao i broj općina, te ukinuti neke funkcije, poput primjerice dogradonačelnika.
Iz SDP-a poručuju da se slažu s tim, te ističu da treba povećati učinkovitost javne uprave, međutim, Karamarko nije baš oduševljen idejom.

“Mi nećemo odustati od broja županija. Za HDZ nisu rješenje regije, one nas vode u 19 stoljeće. Ne podržavamo ni Istru kao samostalnu regiju.” – kazao je Tomislav Karamarko.

Ivan Kovačić, jedan od članova pregovaračkog tima MOST-a, kazao je kako se broj zaposlenika u javnoj upravi mora smanjiti.
“Ner zanima nas što će biti sa stranačkim uhljebima. Neka oni vode račune o svojim kadrovima koji su se uhljebili – Ivan Kovačić.

 

 • janjče

  19. studenoga 2015. #1 Author

  a što će jadni onda ako smanje lokalnu samoupravu. tko će odrađivati posao za izbore, skupljati donacije. skupljati za derneke. Ako ne daš donaciju ili ne spremiš dernek nema javne površine koliko te volja, nema namještenih natječaja i svih privilegija koje se stječu ako si dobar sa HDZ-om. Zato nam je država u banani jer osim njihovih članova nema ni posla ni ničega za ostale. Fuj.Treba ustrajati na reformama-
  Ja bi sve iz gradskih uprava poslao na tjedan dana u konzum da vide što je posao i za koju plaču.

  Odgovori

 • Što je vama??

  20. studenoga 2015. #2 Author

  Nije lud odreći se svog biračkog tijela. I ovako nije uspio dobiti izbore a kako bi tek bez tih uhljeba??? Ne bi dobio 35 mandata.

  Odgovori

 • jurko

  20. studenoga 2015. #3 Author

  Dobro reće netko da oni imaju vojsku, a toj vojsci treba vratiti dug za mobilizaciju i glasove

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.