NEVJEROJATAN USPJEH Uplaćeno 35 milijuna kn, Mila leti u Ameriku! NEVJEROJATAN USPJEH Uplaćeno 35 milijuna kn, Mila leti u Ameriku!
Iznos za liječenje malene Mile Rončević, djevojčice koja je proteklih dana ujedinila cijelu Hrvatsku, ali ne i samo Hrvatsku, i dalje raste. Uplate i... NEVJEROJATAN USPJEH Uplaćeno 35 milijuna kn, Mila leti u Ameriku!

Iznos za liječenje malene Mile Rončević, djevojčice koja je proteklih dana ujedinila cijelu Hrvatsku, ali ne i samo Hrvatsku, i dalje raste.

Uplate i dalje pristižu na račun Milinog oca Marina Rončevića te na račun Zaklade Nore Šitum, iako je Milin otac na Facebooku poručio da se novac više ne uplaćuje jer je potreban iznos već debelo premašen.

Do 18 sati tako je prikupljeno 5.196.978,17 američkih dolara, odnosno gotovo 35 milijuna kuna!

Podsjetimo, procjenjivalo se da je za liječenje Mile Rončević u dječjoj bolnici u Philadelphiji potrebno oko 15 milijuna kuna.

Prema najnovijim podacima, taj je iznos više nego dvostruko premašen, a prikupljeno je i gotovo dvostruko od prvotnog iznosa koji se spominjao, a riječ je od 18 milijuna kuna kojima je oduzet popust koji američka bolnica daje u slučajevima kada liječenje ne pokriva osiguranje.

Milin otac Marin ranije popodne je obavijestio je ljude da više ne uplaćuju novac, no novac i dalje pristiže.

“Ljudi, hvala. Nemojte više uplaćivati na moj žiro jer su sredstva debelo premašena i ne znam što dalje. Zamolit ćemo Predsjednicu i Vladu da se razlika smije neoporezivo prebaciti na sljedeću humanitarnu akciju… Ne znam tehnikalije, ali molim SVIH da ovo podijele da se vidi. Volimo Vas, predivni ste!”, objavio je Marin Rončević na Facebooku.

Portal Index.hr objavio je da djevojčica sutra leti u Ameriku, a roditelji su dobili plan liječenja. Iznos koji moraju platiti je 2,3 milijuna dolara, u koji je uključen popust.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.