Nikola Pavić: Borit ćemo se za interese mladih u Sukošanu!

Sukošan spada u općine u kojima je neslužbena predizborna kampanja počela vrlo rano – prije nekoliko mjeseci. Onih koji pretendiraju na poziciju načelnika, kao i na mandate u Općinskom vijeću, sve je više, od SDP-a, preko Akcije mladih, MODES-a, spominju se i nezavisne liste koje bi se tek trebale predstaviti. HDZ-ova općinska vlast, na čelu s Antom Martincem, ne zabrinjava se previše, tim više što su odnedavno osnaženi i s općinskom podružnicom Mladeži HDZ-a u koju se u kratko vrijeme učlanilo više od stotinu novih članova.

Među one koji nemaju ništa protiv načelnika Martinca spada vodstvo HSP-a Ante Starčevića, na čelu s Nikolom Pavićem.

“Planiramo izaći na izbore s listom za Općinsko vijeće koja će biti sastavljena od mladih, obrazovanih i kvalitetnih ljudi i vjerujemo da će nam mještani Sukošana ukazati povjerenje. Ne planiram se kandidirati za načelnika jer smatram da je dosadašnji načelnik korektno odrađivao svoj posao. No, uvijek se može bolje, a naši vijećnici bi se na sjednicama Općinskog vijeća zalagali za projekte koji su u interesu mladih, te poticali ulaganja u sport, kulturu i zabavne sadržaje.” – pojasnio je Pavić dodajući kako je i sam dugogodišnji sportski djelatnik, te da se baveći sportom mladi odgajaju i usmjeravaju u dobrom pravcu.

Iako je podružnica HSP Ante Starčevića bila donekle oslabljena odlaskom dijela članstva u MODES, Pavić ističe kako su vrlo brzo konsolidirali redove, te se pravašima kojima je on na čelu pridružio velik broj članova iz Sukošana, ali i Gorice, Debeljaka i Glavice.

“U predizbornoj kampanji ponašati ćemo se dostojanstveno, naglasak ćemo staviti na naš program koji se temelji na poboljšanju uvjeta života mladih, te općenito stanovnika na području cijele Općine Sukošan.” – zaključio je na kraju Pavić.