Njemačka uvrstila Zadarsku županiju na crvenu listu rizičnih od koronavirusa Njemačka uvrstila Zadarsku županiju na crvenu listu rizičnih od koronavirusa
Zadarska županija treća je, poslije Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske, koju je Njemačka uvrstila na crvenu listu rizičnih od koronavirusa, objavio je HTV. Tko s tog područja... Njemačka uvrstila Zadarsku županiju na crvenu listu rizičnih od koronavirusa

Zadarska županija treća je, poslije Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske, koju je Njemačka uvrstila na crvenu listu rizičnih od koronavirusa, objavio je HTV.

Tko s tog područja putuje u Njemačku, mora u dvotjednu karantenu. Za više od jedanaest tisuća Nijemaca koji trenutačno borave u Zadarskoj županiji, to je zakompliciralo povratak: morat će na testiranje, a do rezultata testova bit će u karanteni.

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije komentirala je za HTV kako će izostanak gostiju u sljedećim tjednima “značajno utjecati na brojke”.

“Zabrinuti smo, naravno da smo zabrinuti. Svaki gost manje – nama sve teže”, kazao je Robert Kovačević, predsjednik Ceha ugostitelja grada Zadra.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.