NK Sabunjar dao zahvalnice sponzorima – u školi nogometa trenira 100 djece! NK Sabunjar dao zahvalnice sponzorima – u školi nogometa trenira 100 djece!
Na ŠRC Sabunike održana je svečana dodjela zahvalnica svim sponzorima i prijateljima kluba NK Sabunjar, u organizaciji Nk Sabunjar. Dodjeli su prisustvovali načelnik Privlake... NK Sabunjar dao zahvalnice sponzorima – u školi nogometa trenira 100 djece!

Na ŠRC Sabunike održana je svečana dodjela zahvalnica svim sponzorima i prijateljima kluba NK Sabunjar, u organizaciji Nk Sabunjar. Dodjeli su prisustvovali načelnik Privlake Gašpar Begonja sa svojim suradnicima, te predstavnici Turističkih zajednica Privlaka, Vir, Zaton, Nin i Vrsi, predstavnik Turisthotela, i komunalnih poduzeća Nin i Privlaka. 

Svečanu dodjelu otvorio je predsjednik NK Sabunjar Dragan Glavan, te prigodnim riječima pozdravio sve prisutne i zahvalio na donacijama i dosadašnjoj suradnji.

Prije svega je istaknuo dugogodišnje financiranje NK Sabunjar od strane Općine Privlaka, te kvalitetnu suradnju sa komunalnim poduzećima „Artić“ iz Privlake i „Komunalac Nin“ iz Nina na području infrastrukture. Predsjednik je iskoristio ovu prigodu za najavu 50 godina Nk Sabunjar sljedeće godine. Za kraj je svim donatorima uručio zahvalnice i poželio nastavak suradnje.

Zatim se svim prisutnima obratio načelnik Općine Privlaka Gašpar Begonja, koji se u svom govoru također zahvalio svim prisutnima. Najavio je i nastavak financiranja NK Sabunjar od strane Općine Privlaka, te podršku u svim ostalim segmentima potrebnim za funkcioniranje rada u nogometnom klubu. Isto tako iskoristio je priliku i najavio projekt rekonstrukcije pomoćnog terena, uz pomoć HNS-a, te bi tako uz postojeće reflektore i glavni teren sa prirodnom travom ŠRC Sabunike dobile i teren s umjetnom travom.

„Drago nam je da smo sudjelovali u ovom projektu. Od velike je važnosti da se djeca sa cijelog ovog područja mogu baviti sa sportom, a s druge strane noseći reklamu naših mjesta na svojim dresovima ujedno i promoviraju ovaj kraj. Djeca iz svih mjesta već generacijama treniraju upravo u NK Sabunjaru i svakako ih treba i dalje podržati u tome. Turizam i sport su neraskidivo povezani i u svakoj prilici ćemo podržati ulaganje u djecu. Tko zna, možda se u budućnosti od ovih malih i vrijednih sportaša izrodi netko po kome će cijeli ovaj kraj biti poznat, te će nas predstavljati diljem Hrvatske i u svijetu“- poručili su predstavnici lokalnih turističkih zajednica.

„Iznimno me veseli obnovljena suradnja s lokalnim turističkim zajednicama, koja nam uvelike olakšava funkcioniranje škole nogometa Sabunjar i ovim putem im se zahvaljujem u ime škole nogometa. Donacijom sportske opreme za sve uzrasne kategorije prepoznat je naš kvalitetan rad u posljednje četiri godine. Uz kvalitetne uvjete koje nam je omogućila Općina Privlaka, te kvalitetan i obrazovan stručni kadar koji svakodnevno radi sa djecom, u zadnjih nekoliko godina se broj polaznika povećao na 100. Pravilan odgojno-obrazovni pristup od najranije dobi, te usvajanje i usavršavanje svih nogometnih vještina jedni su od primarnih ciljeva naše škole nogometa, a uz obnovu suradnje sa lokalnim turističkim zajednicama vjerujemo kako smo svakim danom korak bliže tom cilju.“ – izjavio je voditelj škole nogometa Jurica Zanki.

Foto: Davor Strenja