Noćas na Branimirovoj obali zapaljen Mercedes, policija traži počinitelje Noćas na Branimirovoj obali zapaljen Mercedes, policija traži počinitelje
Noćas oko 02,20 sati na Obali kneza Branimira u Zadru, izbio je požar na parkiranom vozilu – Mercedes (ZD) u vlasništvu trgovačkog društva, kojeg... Noćas na Branimirovoj obali zapaljen Mercedes, policija traži počinitelje

Noćas oko 02,20 sati na Obali kneza Branimira u Zadru, izbio je požar na parkiranom vozilu – Mercedes (ZD) u vlasništvu trgovačkog društva, kojeg su ugasili građani.
Na mjesto događaja odmah izišli policijski službenici koji su zatekli tri mlađe osobe koje se dovode u svezu s ovim događajem.
U prostorijama policije je u tijeku kriminalističko istraživanje nad zatečenim osobama.

Na mjestu događaja izvršen je očevid na vozilu kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara djelovanje toplinske energije zapaljenog pirotehničkog sredstva uslijed čega je požar zahvatio stražnji dio parkiranog vozila. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršne je očevid na tri brodice na veze na Liburnskoj obali gdje je izvršena provala, kojom prilikom su iz jedne od brodica otuđene signalne rakete i pirotehnička sredstva.
Nad osobe koje se dovode u svezu s izazivanjem požara i drugim kaznenim djelima i dalje se provodi kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja svih činjenica i okolnosti vezanih za navedeni događaj.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.