Noćas planuo požar na brodu; Teško ozlijeđen muškarac prevezen u bolnicu Noćas planuo požar na brodu; Teško ozlijeđen muškarac prevezen u bolnicu
Policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su  očevid požara, koji je noćas, 10. listopada oko 04.00 sati izbio na plovilu 62-godišnjeg hrvatskog državljanina. Naime, po... Noćas planuo požar na brodu; Teško ozlijeđen muškarac prevezen u bolnicu

Policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su  očevid požara, koji je noćas, 10. listopada oko 04.00 sati izbio na plovilu 62-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, po zaprimljenoj dojavi policijski službenici te pripadnici JVP Zadar su po dolasku na mjesto događaja, zajedno s još jednim stranim državljaninom, iz plovila zahvaćenog požarom izvukli ozlijeđenog vlasnika, nakon čega je kolima HMP Zadar prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio opekline po cijelom tijelu te se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

Prema rezultatima očevida  utvrđeno je kako je do požara došlo u kabini plovila, uslijed prijenosa topline grijaćeg tijela  na dijelove drvene konstrukcije plovila te na odjevne predmete vlasnika.  Uslijed požara unutrašnjost plovila djelomično je nagorijela.

Nastala materijalna šteta biti će utvrđena naknadno.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.