Noćas zapaljen automobil umirovljenog krim policajca Ive Veršića Noćas zapaljen automobil umirovljenog krim policajca Ive Veršića
Noćas negdje oko 1 sat planuo je automobil marke Golf u vlasništvu umirovljenog krim policajca Ive Veršića, a nemili događaj zbio se ispred obiteljske... Noćas zapaljen automobil umirovljenog krim policajca Ive Veršića

Noćas negdje oko 1 sat planuo je automobil marke Golf u vlasništvu umirovljenog krim policajca Ive Veršića, a nemili događaj zbio se ispred obiteljske kuće u Ninskom Stanovima.

Očevid je potrajao do jutarnjih sati.

Bivši krim policajac Ive Veršić nakon umirovljenja odlučio je živjeti mirnim obiteljskim životom, te se bavio stočarstvom.

Pažnju javnosti privukao je nedavno gostovanjem u emisiji “Bujica”, urednika i voditelja Velimira Bujanca, u kojoj je govorio o političkom progonu njegova strica Ante Veršića, te ubojstvu oca Šime, za koje je sumnjao da su ga ubili pripadnici UDB-e, a za umiješanost u to osumničio je Budimira Lončara.

Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske, poslala je slijedeće priopćenje:

“Na mjestu događaja izvršen je očevid kojim je utvrđeno kako je noćas nešto iza ponoći u Ninskim Stanovima, izbio požar na parkiranom vozilu VW Golf zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 53-godišnjaka, te je utvrđeno kako je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, a uslijed čega je vozilo u potpunosti izgorjelo.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.