NOVA RADNA MJESTA U ZADARSKOJ BOLNICI Traži se 16 specijalizanata

 

Zadarska Opća bolnica raspisala je natječaj za 16 novih specijalizacija. Objavljenim natječajem Opća bolnica Zadar traži tri specijalizanta iz hitne medicine, po dva iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, dermatologije i venerologije, te pedijatrije, i po jednoga iz neurologije, nuklearne medicine, patologije s akreditacijom iz histopatologije, psihijatrije, urologije, opće kirurge i kliničke radiologije.

Uz specijalizacije, raspisan je i natječaj za prijem za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa kojim zadarska bolnica traži sedam tzv. pripravnika. Za prijem na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, traže se četiri osonove za radno mjesto kuhara, te po jedna za radno mjesto magistra ekonomije, inženjera strojarstva s visokom stručnom spremom i prvostupnika inženjera strojarstva s višom stručnom spremom.

Pored slobodnih radnih mjesta za specijalizaciju i stručno osposobljavanje, zadarska Opća bolnica raspisala je i natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme tri medicinske sestre, odnosno tehničara i jednog prvostupnika fizioterapije za završenom Bobath koncept edukacijom. Uz natječaje na neodređeno radno vrijeme, raspisala su i dva natječaja na određeno radno vrijeme, odnosno do povrata odsutnog radnika, kojim se traži 5 medicinskih sestara, odnosno tehničara te jedan administrativni referent.

Natječaji su otvoreni do 22. listopada ove godine.