Nova reklama za Barcaffé snimljena u Varoši Nova reklama za Barcaffé snimljena u Varoši
Na nacionalnim televizijskim kanalima ovih dana počinje prikazivanje reklame za Barcaffé koja je tijekom prošlog mjeseca između ostaloga snimana u Zadru. Reklamu potpisuju redatelj... Nova reklama za Barcaffé snimljena u Varoši

Na nacionalnim televizijskim kanalima ovih dana počinje prikazivanje reklame za Barcaffé koja je tijekom prošlog mjeseca između ostaloga snimana u Zadru. Reklamu potpisuju redatelj Miroslav Terzić i producentska kuća Centralna jedinica iz Zagreba, a ekipa je snimala u Varoši zahvaljujući susretljivosti Đina i Darija Longina koji su ustupili stanove za snimanje. U romantičnoj sceni koja se odvija u karakterističnoj mediteranskoj uličici mladi par preko tiramola razmjenjuje vrećicu kave preko prozora.
Mia Gvozdić Michl iz Centralne jedinice koja u reklami i sama ispija kavu otkriva kako prvi put snimaju u Zadru, a odabrali su ga zbog dobre lokacije i susretljivosti Filmskog ureda Zadar. Na snimanju u Zadru koje u reklami čini samo nekoliko sekundi bila je angažirana ukupno 21 osoba.