Nove medalje zadarskih sportaša s invaliditetom Nove medalje zadarskih sportaša s invaliditetom
Sportsko rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom i Državno natjecanje u šahu za osobe s invaliditetom održane su od 21.-24.studenoga 2019.g. u... Nove medalje zadarskih sportaša s invaliditetom

Sportsko rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom i Državno natjecanje u šahu za osobe s invaliditetom održane su od 21.-24.studenoga 2019.g. u Poreču.

21 član Udruge HVIDR-a Zadar nastupio je za Sportski savez osoba s invaliditetom Zadarske županije u kategorijama: šah, viseća kuglana, boćanje i elektronski pikado.

Kao i godinama do sada, boćari su odnijeli 1. ekipno mjesto . Zlatni su bili u trojkama : Joso Šimičević, Dušan Gavran i  Branko Gospić  , a srebrni u parovima : Ante Šarić i Marinko Klanac.

Brončana u  ekipnom plasmanu je bila ekipa pikada: Renato Dunat, Davor Magaš, Saša Grdović, Berislav Maričić, Miraš Babović i Mate Vrkić

U  jakoj konkurenciji, zadarski natjecatelji iz disciplina šah i viseća kuglana smjestili su se po sredini tablice, ali obogaćeni novim iskustvima i prijateljstvima.

slika 2

pehari