NOVI DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE JE ANTE RADOS Planira unaprijediti zadarski turizam! NOVI DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE JE ANTE RADOS Planira unaprijediti zadarski turizam!
Nakon višemjesečnog odugovlačenja, Turističko vijeće sinoć je između šest kandidata izabralo novog direktora Turističke zajednice Grada Zadra. Riječ je o Anti Radosu koji je... NOVI DIREKTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE JE ANTE RADOS Planira unaprijediti zadarski turizam!

Nakon višemjesečnog odugovlačenja, Turističko vijeće sinoć je između šest kandidata izabralo novog direktora Turističke zajednice Grada Zadra. Riječ je o Anti Radosu koji je javnosti poznat zbog svog angažmana u klapama, kao i brojnim nagradama koje je osvojio i na tom području.

Odluka o novom direktoru bila je najavljena za ponedjeljak, međutim očigledno je Turističko vijeće shvatilo da daljnje odugovlačenje i prenemaganje nema smisla, na što je ukazao i portal Kalelarga info, te se vijeće sastalo u petak i donijelo odluku. To je pohvalno, jer će novi direktor preko vikenda moći srediti dojmove, te što prije prionuti poslu.

Turistička zajednica Grada Zadra poslala je priopćenje tim povodom, a objavljujemo ga u cijelosti.

“Na 22. sjednici Turističkog vijeća TZ grada Zadra, temeljem odredbi članka 17. točka 6. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma članka 22. točka 9. i članka 39. Statuta Turističke zajednice grada Zadra i Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra, održanoj dana 01. travnja 2016. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice grada Zadra donijelo je odluku o imenovanju gospodina Ante Radosa za novog direktora Turističke zajednice grada Zadra, ispunjavajući sve uvjete propisane Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i Pravilnikom o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u Turističkom uredu Turističke zajednice općine, grada, županije i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice.

Gospodin Ante Rados rođen je 1971. godine u Zadru, po struci je diplomirani ekonomist, diplomirao 2002. godine na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, a trenutno zaposlen kao profesor ekonomske grupe predmeta sa zapaženim rezultatima i brojnim nagradama na području kulture i turizma.

Prilikom predstavljanja Programa rada za jednogodišnje razdoblje g.Rados istaknuo se jasnom vizijom daljnjeg unapređenja i strateškog planiranja razvoja turizma grada Zadra, uvažavajući ključne zadaće i djelokrug rada TZ-a, proaktivnim pristupom i komunikacijskim vještinama, što je kod većine članova Turističkog vijeća TZ grada Zadra presudilo pri odabiru gospodina Ante Radosa kao najkompetentnijeg kandidata spremnog za preuzimanje funkcije prvog čovjeka turizma grada Zadra.” – navodi se u priopćenju.