Novi video spot Turističke zajednice općine Bibinje – tradicionalno šarmantno! Novi video spot Turističke zajednice općine Bibinje – tradicionalno šarmantno!
Turistička zajednica općine Bibinje je početkom listopada objavila novi promotivni turistički video spot pod nazivom „Tradicionalno šarmantno“. To je ujedno i slogan pod kojim... Novi video spot Turističke zajednice općine Bibinje – tradicionalno šarmantno!

Turistička zajednica općine Bibinje je početkom listopada objavila novi promotivni turistički video spot pod nazivom „Tradicionalno šarmantno“. To je ujedno i slogan pod kojim se brendira Bibinje kao destinacija na međunarodnim tržištima i dio je same strategije brendiranja koja se provodi.
Promotivni turistički video spot objavljen na službenom Youtube kanalu Turističke zajednice općine Bibinje – Visit Bibinje djelo je mladog umjetnika Joshue Čirjaka koji je u četiri minute spota prikazao ljepote bibinjskog kraja, tradiciju i kulturu. Spot je sniman na više lokacija u razdoblju ovogodišnje turističke sezone.
Prema riječima direktora turističke zajednice, Jure Fuzula glavni motiv za izradu spota bio je približiti emociju i doživljaj same destinacije, uz prikaz prirodnih ljepota Bibinja, ljudi, kulturnih znamenitosti, ljetnih manifestacija koje obogaćuju turističku ponudu Bibinja, jer je to ono što destinaciju čini tradicionalno šarmantnom. Smatram da su upravo gostoljubivost domaćina i otvorenost prednosti koje Bibinje ima i doprinose cjelokupnom doživljaju gostiju koji borave u destinaciji.
Promotivni turistički video spot promovirati će se na potencijalnim turističkim tržištima za slijedeću turističku sezonu.

#visitbibinje #traditionallycharming #croatiafulloflife

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.