JOSIPA PAVIČIĆ POBIJEDILA KARCINOM DOJKE S puno optimizma otvorila restoran u Zagrebu!

Kad preživite neku tešku bolest ili nesreću, obično život okrenete naopačke. To je učinila i Josipa Pavičić Berardini. Izliječila je rak dojke, nabacila osmijeh na lice i otvorila restoran

Uz spisateljsku i voditeljsku karijeru, Josipa Pavičić Berardini ostvarila je još jedan san – onaj o vlastitu restoranu. Priznaje, priželjkivala je tako nešto oduvijek i sada su njezine želje napokon postale stvarnost.

“Ovo je jedan od mojih snova koji je konačno realiziran, volim kuhati, od devete godine kuham”, otkrila je Josipa.

Htjela sam sudjelovati i dalje, kroz svoj posao, pridonijeti kupnji aparata za intraoperativno zračenje jer bi taj aparat stvarno pomogao svakoj novoj oboljeloj ženi

Josipa Pavičić Berardini

Njezin novi životni projekt nudi najbolje od talijanskog kulinarskog svijeta. Puno je slasnih delicija na meniju, ali osobito su joj dragi srcu recepti suprugove prabake Talijanke.

Nije Josipa dala samo djelić sebe u uređenje, već je kompletno osmislila ovaj zagrebački restoran. Životna drama nakon oboljenja od karcinoma i podvrgavanje dvostrukoj mastektomiji je, srećom iza nje. Međutim, sjećanje na sve što je prošla, živi i dalje. Tako se na jelovniku našao ružičasti slijed, a prihod od tog jela ide udruzi Europa Donna.

“Htjela sam sudjelovati i dalje, kroz svoj posao, pridonijeti kupnji aparata za intraoperativno zračenje jer bi taj aparat stvarno pomogao svakoj novoj oboljeloj ženi”, rekla je Josipa.

Da u životu nema ništa važnije od zdravlja i obitelji, zna i sama Josipa. Mali znak pažnje za njezine najmilije osvanuo je na zidu!

Nakon svega što je prošla, Josipa ipak ne skida osmijeh s lica. Njezino novo životno poglavlje može početi!

Izvor: RTL VIJESTI