NOVOSELOVIĆ: Spreman sam donirati Gradu Zadru sto kemijskih olovaka! NOVOSELOVIĆ: Spreman sam donirati Gradu Zadru sto kemijskih olovaka!
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća, SDP-ov vijećnik Antun Novoselović kazao je kako nije zadovoljan odgovorom koji je dobio od gradske tvrtke Vodovod na... NOVOSELOVIĆ: Spreman sam donirati Gradu Zadru sto kemijskih olovaka!

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća, SDP-ov vijećnik Antun Novoselović kazao je kako nije zadovoljan odgovorom koji je dobio od gradske tvrtke Vodovod na pitanje postavljeno na jednoj od prethodnih sjednica.

“Pitao sam koliko kaznenih prijava zbog krađe vode je podnijeto, a u odgovoru stoji kako oni zaprimaju anonimne prijave građana, te da su podnijeli DORH-u niz kaznenih prijava. Želim da transparentno kažu koliko točno je bilo prijava  i policiji i Državnom odvjetništvu.” – kazao je Novoselović.

Drugo njegovo pitanje odnosilo se na raspisivanje natječaja za prijem novih komunalnih redara.

“10. lipnja održan je pismeni ispit i provjera znanja, a kandidatima je napisano da ponesu sa sobom identifikacijsku iskaznicu i kemijsku olovku. Zanima me što bi se dogodilo da nisu sa sobom donijeli kemijsku olovku? Dok se Grad ne snađe, spreman sam donirati 100 kemijskih olovaka.” – naglasio je Novoselović dodajući kako Grad Zadar u sve i jedan natječaj stavlja da je uvjet kemijska olovka.

Dogradonačelnik Zvonimir Vrančić je kazao kako i na fakultetu studenti sa sobom na ispit donose olovke.

“To nije uvjet natječaja nego jednostavno napomena i zamolba koju je službenik naveo.” – pojasnio je Vrančić.