NUDI SE PLAĆA OD 13.000 KUNA Marko Mišulić traži osobu za marketing Rentlia NUDI SE PLAĆA OD 13.000 KUNA Marko Mišulić traži osobu za marketing Rentlia
Ovih dana objavljen je zanimljiv natječaj za posao. Tvrtka na čelu s Markom Mišulićem, koja je razvila aplikaciju korisnu u turizmu, pod nazivom Rentlio,... NUDI SE PLAĆA OD 13.000 KUNA Marko Mišulić traži osobu za marketing Rentlia

Ovih dana objavljen je zanimljiv natječaj za posao. Tvrtka na čelu s Markom Mišulićem, koja je razvila aplikaciju korisnu u turizmu, pod nazivom Rentlio, zapošljava osobu koja će se baviti poslovima prodaje i kontaktima s korisnicima.
Plaća koju će imati novozaposlena osoba iznosi – 13.000 kuna!

rentlio“Rast broja korisnika stvorio je potrebu za novom osobom koja će preuzeti poslove podrške korisnicima i prodaje. Opet zapošljavamo!

Prošli tjedan nas je jedna istraživačka kuća iz UK-a svrstala među par hrvatskih startupa “na koje treba obratiti pažnju, koji dolaze”. Iako sam se čitajući to osjećao brutalno ponosno jer pojma nemam otkud su nas iskopali i kako su nas primijetili, još ponosnije se osjećam kad god zapošljavamo jer imam osjećaj da smo sa svakim novim zaposlenjem korak bliže cilju – stvaranju globalno konkurentnog proizvoda iz jedne male Hrvatske, jednog malog Zadra.” – istaknuo je Marko Mišulić.
Zainteresirani za posao mogu se javiti i poslati ponudu Rentliju ili Marku Mišuliću putem Facebooka.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.