OBAVIJEST Zatvara se parkiralište s južne strane bazena na Višnjiku! OBAVIJEST Zatvara se parkiralište s južne strane bazena na Višnjiku!
Športski centar Višnjik informira sve svoje posjetitelje i/ili korisnike o sljedećem: – Zbog zahvata na uređenju prostora i planiranih radova od srijede, 27. travnja 2022. bit će zatvoreno... OBAVIJEST Zatvara se parkiralište s južne strane bazena na Višnjiku!

Športski centar Višnjik informira sve svoje posjetitelje i/ili korisnike o sljedećem:

– Zbog zahvata na uređenju prostora i planiranih radova od srijede, 27. travnja 2022. bit će zatvoreno parkiralište s južne strane bazena (ulaz s Ulice Edvina Androvića), te na spomenutom prostoru do daljega NEĆE biti moguće parkiranje automobila.

– Svi posjetitelji i/ili korisnici sportske i rekreacijske infrastrukture ŠC-a Višnjik svoja vozila i dalje slobodno mogu parkirati na ostalim površinama koje su za to predviđene – sjeverno parkiralište (ulaz iz Ulice Slavka Perovića), južno parkiralište (ulaz iz Splitske ulice i/ili iz Ulice Domovinskoga rata), te na parkiralište nasuprot zgrade OTP banke.

– O ponovnom otvaranju parkirališta s južne strane bazena javnost će pravodobno biti informirana.