OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa! OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa!
Godišnji odmor i dugo očekivano ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru za obitelj s malodobnom djecom iz Belgije nakon što su doživjeli prometnu nesreću... OBITELJ IZ BELGIJE OPORAVLJA SE OD OZLJEDA I PREKLINJE: Molimo vas pomozite nam naći psa!

Godišnji odmor i dugo očekivano ljetovanje pretvorilo se u noćnu moru za obitelj s malodobnom djecom iz Belgije nakon što su doživjeli prometnu nesreću nedaleko od Jasenica.

Završili su u bolnici, kamo su nakon sudara odvezeni vozilom Hitne medicinske pomoći, a u skršenom automobilu ili u blizini ostao je njihov kućni ljubimac.

Čim su došli k sebi, obratili su se volonterima Zadarskog azila koji su pokrenuli potragu i zamolili za pomoć medije. Vlasnici su ponudili 300 eura onome tko im dovede psa ili im da informaciju gdje se on nalazi, međutim bezuspješno.

S obzirom da su njihova djeca izuzetno vezana za psa i privrženi mu, gospođa Natalie se obratila portalu Kalelarga info i zamolila da još jednom objavimo članak o tome da psa i dalje traže.

“Obitelj i dalje čeka Koru, bez njega naša obitelj nije potpuna. Djeca neutješno plaču za njim, nedostaje im. Zadnje vijesti koje imamo su da je viđen u Posedarju, u caffe baru Luna. Molimo vas objavite još jedan članak o tome, radi naše djece. Platit ćemo 300 eura onome tko nam ga vrati.” – kazala je gospođa Natalie.

13680312_10208942518032958_7550692613710217010_o-800x450