Brojni građani koji su u subotu zatekli na odmorištu Janjče svjedočili su masovnoj tučnjavi navijača iz Zadra i Šibenika. Podsjetimo, zbog sudjelovanja u masovnoj...

Brojni građani koji su u subotu zatekli na odmorištu Janjče svjedočili su masovnoj tučnjavi navijača iz Zadra i Šibenika.

Podsjetimo, zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi na benzinskoj crpki odmorišta Janjča autoceste A1, u subotu je uhićeno 15 zadarskih navijača od kojih je 14 završilo iza rešetaka zatvora u Gospiću na pet dana.

Ličko-senjska policija potvrdila je kako je u subotu, 23. siječnja oko 13 sati, na odmorištu Janjče, 15 osoba jedne navijačke skupine verbalno i fizički napalo devet osoba druge navijačke skupine.

Jedan od očevidaca, 52-godišnji Ivan M. (podaci poznati redakciji) ispričao je za portal Kalelarga info što je vidio.

“Zadrani su bili na pumpi i kupovali piće kad su se pojavili Šibenčani. Prvo su ih izvrijeđali, a onda ih i fizički napali. Izvadili su palice, te ih udarali po glavi i tijelu. Krvi je bilo na sve strane. Dobro su ih naprebijali, čudi me da nije netko i gore nastradao. Ne žalim ih jer su zaslužili da ih se prebije zato jer naš grad nazivaju Bežigradom” – kazao je I. M. dodajući kako je Šibenčane spasio dolazak interventne policije.