Od danas dvoje štićenika Udruge za Down sindrom radi u restoranu “Pašta&Svašta” Od danas dvoje štićenika Udruge za Down sindrom radi u restoranu “Pašta&Svašta”
Od danas dvoje štićenika Udruge za Down sindrom Zadarske županije radi u restoranu „Pašta & svašta, u vlasništvu supružnika Ivana i Ivane Čapeta. U... Od danas dvoje štićenika Udruge za Down sindrom radi u restoranu “Pašta&Svašta”

Od danas dvoje štićenika Udruge za Down sindrom Zadarske županije radi u restoranu „Pašta & svašta, u vlasništvu supružnika Ivana i Ivane Čapeta. U Udruzi smatraju to značajnim pomakom u smjeru integracije i budućeg zapošljavanja osoba s Down sindromom, izvijestio je HRT Radio Zadar.

Zapošljavanje dviju osoba s Down sindromom u restoranu će, nadaju se, poslati poruku i drugim poslodavcima da sukladno svojim mogućnostima nastoje uključivati osobe s poteškoćama u sve segmente društva – poručili su iz Udruge za Down sindrom Zadarske županije.

Radi se o  poslovno-rehabilitacijskoj suradnji s restoranom na zadarskom Poluotoku što smatraju značajnim pomakom u smjeru integracije i budućeg zapošljavanja osoba s Down sindromom.