Od jutros dvije novooboljele osobe, ukupno 79 na području Zadarske županije Od jutros dvije novooboljele osobe, ukupno 79 na području Zadarske županije
Od jutros na području Zadarske županije imamo dvije  novooboljele osobe, tako da je broj pozitivnih osoba na koronavirus  na našem području 79.  Novooboljele osobe pripadaju... Od jutros dvije novooboljele osobe, ukupno 79 na području Zadarske županije

Od jutros na području Zadarske županije imamo dvije  novooboljele osobe, tako da je broj pozitivnih osoba na koronavirus  na našem području 79.  Novooboljele osobe pripadaju području grada Zadra. Čeka se nalaz za  još 62 osobe. Na COVID odjelu Opće bolnice Zadar nalazi se 8 osoba od kojih je 1 na respiratoru. U Ortopedskoj bolnici Biograd na moru nalazi se 8 pacijenata sa lakšim simptomima.

Od ukupnog broja oboljelih 44 je žena i 35 muškaraca. Najveći broj oboljelih po dobnoj skupini  je između 50 i 59 godina, a najmanji između 10 i 19 godina.

U tijeku je 534 nadzora, od kojih je 11 novih, a iz samoizolacije je izaslo 1855 osoba.

Policijski  službenici su u protekla 24 sata obavili 400 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nisu evidentirana kršenja propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirane su 42 osobe koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri  tome nisu imali valjane propusnice.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.