Od subote Supernova još bogatija s popularnim streetstyle brendom – Replay!

Poznati talijanski brand Replay, ove subote u zadarskom šoping centru Supernova otvara vrata novog Replay storea koji svojim jedinstvenim uređenjem parira brojnim svjetski poznatim trgovinama! Prilikom otvorenja sve posjetitelje očekuju popusti do čak 50% i shopping rulet iznenađenja!

Nova Replay trgovina uređena je po posljednjim trendovima u dizajnu interijera, a eklektična kolekcija sjajno nadopunjava prostor koji odiše urbanim stilom i koji će osvojiti sve ljubitelje streetstyle kombinacija!
Prostorom dominiraju savršeno usklađene kombinacije materijala poput metala, drva i betonskih elemenata kojima će živost udahnuti biljni zidovi koje ukrašavaju izloge i pridonose prozračnosti ambijenta.

ReplaySS20-Accessories_SABBIA-34-800x800

U Replayu su osim efektnog interijera posebno atraktivni fashion komadi iz posljednje kolekcije koji će zasigurno osvojiti sve zadarske zaljubljenike u modu! Mnogobrojni top ljetni artikli poput jeansa, t-shirta, ljetnih haljina, ali i zanimljivih torbi i obuće originalnog dizajna i kvalitete čekat će vas u novootvorenoj Replay trgovini u Zadru sa cijenama sniženima do 50%.

ReplaySS20-Accessories_SABBIA-33-800x800
Uz savršenu ljetnu Replay kolekciju čiji doživljaj kupnje zaokružuje inspirativan interijer, Replay će svojim prvim kupcima dati mogućnost igranja Replay ruleta u kojem je svaka vrtnja dobitna te svaki kupac ostvaruje dodatne popuste na već sniženu kolekciju do 50%.

 

Replay-0053-800x533

Posjetite novi Replay store u Zadru u shopping centru Supernova, inspirirajte se posljednjim trendovima u modi i dizajnu interijera i iskoristite priliku za kupovinu top ljetnih artikala po akcijskim cijenama!