Odbor za dodjelu javnih priznanja potvrdio: Eriku Pavinu nagrada za životno djelo Odbor za dodjelu javnih priznanja potvrdio: Eriku Pavinu nagrada za životno djelo
Članovi Odbora za dodjelu javnih priznanja, Antonio Vučetić, predsjednik i vijećnik, Božidar Longin, potpredsjednik, Šime Vicković, Željko Šoša, Mate Lukić, Ante Rubeša, Ivica Žuvela, Ivan Matić i Nenad Klarić, odlučili su... Odbor za dodjelu javnih priznanja potvrdio: Eriku Pavinu nagrada za životno djelo

Članovi Odbora za dodjelu javnih priznanja, Antonio Vučetić, predsjednik i vijećnik, Božidar Longin, potpredsjednik, Šime Vicković, Željko Šoša, Mate Lukić, Ante Rubeša, Ivica Žuvela, Ivan Matić i Nenad Klarić, odlučili su o ovogodišnjim laureatima.

Ovogodišnju Nagradu Zadarske županije za životno djelo dobio je Erik Pavin

Dodjela javnih priznanja održat će se u travnju na svečanoj sjednici povodom Dana Zadarske županije.

Kao što smo već pisali prije nekoliko dana, Erik Pavin je poznati zadarski ugostitelj čiji obiteljski restoran Niko ove godine obilježava 60 godina rada.

MO Puntamika i KK Opus Puntamika nominirali su ga za područje gospodarstva, ugostiteljstva, turizma, sporta, kulture i humanitarnog rada.

Podsjetimo, njegov restoran i hotel posjećuju brojne svjetski poznate osobe, od sportaša, pjevača, glumaca, pa do raznih umjetnika, poslovnih ljudi itd.

Međutim, u njegovom restoranu ima mjesta za sve ljude, ne samo one bogate i slavne. Sjećamo se da je organizirao humanitarne večere za slabovidne osobe, invalide, a jednom je počastio i čistače koji održavaju ulice našeg grada čistima.

Takvih večeri je bilo puno, međutim javnost nije bila upoznata sa svime.

I sa svojom klapom Niko, Erik Pavin rado se odaziva humanitarnim akcijama, te često pjevaju na takvim događanjima. Teško je i nabrojati u kojim sve humanitarnim akcijama je sudjelovao.