Odgađa se ovogodišnja utrka Wings for Life World Run Odgađa se ovogodišnja utrka Wings for Life World Run
Otkazane su sve utrke Wings for Life World Run planirane 3. svibnja. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne... Odgađa se ovogodišnja utrka Wings for Life World Run

Otkazane su sve utrke Wings for Life World Run planirane 3. svibnja. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato zdravlje stavlja na prvo mjesto.

 Organizatori poručuju:

“Ipak, u svemu tome imamo i dobre vijesti. Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja – bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom.

Molimo vas za strpljenje kako bismo se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake. Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ).

Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti – prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine. Duboko smo zahvalni vama, nevjerojatnoj zajednici trkača, za svesrdnu podršku i pomoć na tom putovanju proteklih sedam godina. Zahvaljujemo se na razumijevanju i želimo vam svako dobro.

 

S ljubavlju, Wings for Life World Run tim

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.