ODLIČNE VIJESTI Nema novozaraženih ni danas, a izliječeno 37 osoba ODLIČNE VIJESTI Nema novozaraženih ni danas, a izliječeno 37 osoba
Stožer civilne zaštite Zadarske županije obavijestio je da na području Zadarske županije nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije... ODLIČNE VIJESTI Nema novozaraženih ni danas, a izliječeno 37 osoba

Stožer civilne zaštite Zadarske županije obavijestio je da na području Zadarske županije nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije  i dalje 85. S današnjim danom izliječenih je 37.

U Općoj bolnici u Zadru na COVID odjelu nalazi se 4 osoba od kojih je jedna na JIL-u, a u bolnici u Biogradu liječi se 7 lakših pacijenata. Nitko nije na respiratoru.

Aktivni nadzor provodi se nad 459 osoba, a istekao je za 2332 stanovnika sa područja Zadarske županije.

Policijski  službenici su u protekla 24 sata izvršili 258 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nisu evidentirana kršenja propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirano je 16 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnim punktovima, a da pri  tome nisu imali valjane propusnice.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.