ODLIČNE VIJESTI Sedmi dan za redom bez novooboljelih; Izliječeno 49 osoba ODLIČNE VIJESTI Sedmi dan za redom bez novooboljelih; Izliječeno 49 osoba
Na području Zadarske županije sedmi dan za redom nema novooboljelih osoba pa je ukupan broj  od početka epidemije i dalje 85 zaraženih koronavirusom. Izliječeno... ODLIČNE VIJESTI Sedmi dan za redom bez novooboljelih; Izliječeno 49 osoba

Na području Zadarske županije sedmi dan za redom nema novooboljelih osoba pa je ukupan broj  od početka epidemije i dalje 85 zaraženih koronavirusom. Izliječeno je 49 osoba.

U Općoj bolnici u Zadru na COVID odjelu na liječenju je i dalje troje pacijenata. U bolnici u Biogradu nema pacijenata oboljelih od koronavirusa, bolnica je dezinficirana i počele su pripreme za osnovnu djelatnost.

Aktivni nadzor provodi se nad 605 osoba, a istekao je za 2517 stanovnika sa područja Zadarske županije.

Policijski službenici su u protekla 24 sata izvrsili 186 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nije evidentirano kršenje propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirano je 9 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri tome nisu imali valjane propusnice.