GALERIJA Određena satnica kvalifikacijskih utakmica futsal lige GALERIJA Određena satnica kvalifikacijskih utakmica futsal lige
Sinoć je u prostorijama MO Plovanija održano izvlačenje satnice za play off kao i za play out. Prvo su se izvlačili parovi između drugoligaša... GALERIJA Određena satnica kvalifikacijskih utakmica futsal lige

Sinoć je u prostorijama MO Plovanija održano izvlačenje satnice za play off kao i za play out.


Prvo su se izvlačili parovi između drugoligaša i trećeligaša koji će dati odgovor tko ide/ostaje u 2. ŽMNL. Dvije posljednje plasirane momčadi 2. ŽMNL su Zaton i Rupalj, a dvije drugoplasirane momčadi iz 3. ŽMNL su Zadranka i Futsal Murvica.
Ždrijebom je odlučeno:
ZATON – ZADRANKA
RUPALJ – FUTSAL MURVICA
Parovi Play outa 1. ŽMNL su već bili poznati po plasmanu na tablici te je trebalo samo odrediti satnicu odigravanja utakmica. Prvi na teren u subotu u 20:00 sati izlaze Sveti Ante MS Express i Raštane Kanela, a sat vremena iza njih Plovanija i GBS.
Playoff za prvaka 1.ŽMNL nam već na samom početku donosi dvije zanimljive utakmice. U nedjelju u 20:15 sati na teren u Mocirama prvo se sastaju Kontrol biro Auto Rogić i Stanovi. Drugu utakmicu u nedjelju s početkom u 21:15 igraju Murvica i Idassa Nadin Vina Vinketa.
Igraju se dvije utakmice u kojima odlučuje gol razlika, a u slučaju izjednačenog rezultata pristupit će se izvođenju šesteraca.
Pozvani su svi klubovi da obrate pažnju na opremu vratara-igrača budući da će se tolerirati igranje samo u sportskoj opremi. Također igranje u markirima neće biti dozvoljeno.
Raspored:
26.03.2022.
18:00 MNK Zaton – Zadranka
19:00 MNK RUPALJ – Futsal Murvica
20:00 MNK Sveti Ante Zadar MS Express – Mnk Raštane Kanela
21:00 Futsal klub Plovanija Zadar – GBS
27.03.2022.
20:15 Kontrol biro Auto Rogić – Mnk Stanovi Zadar
21:15 MNK Murvica – Mnk Idassa Nadin Vina Vinketa