ODRŽANA JOŠ JEDNA VAK”AN”ZA Socijalnoj samoposluzi donacija od 6.380 kuna! ODRŽANA JOŠ JEDNA VAK”AN”ZA Socijalnoj samoposluzi donacija od 6.380 kuna!
Uspješno je održana još jedna sportska manifestacija Vak”an”za koja je i ove godine okupila velik broj sudionika i gledatelja, a imala je i humanitarni... ODRŽANA JOŠ JEDNA VAK”AN”ZA Socijalnoj samoposluzi donacija od 6.380 kuna!

Uspješno je održana još jedna sportska manifestacija Vak”an”za koja je i ove godine okupila velik broj sudionika i gledatelja, a imala je i humanitarni značaj.

dodjela_medalja (12)_resizeNAJATRAKTIVNIJA  PETORKA:

Marko Brajčić Barba (Reptili)

Nino Bojmić (Nesvrstani)

Marko Denković-Kraljev (Reptili)

Antonio Letinić (Reptili)

Ante Šoša (Pinac Preko)

NAJBOLJI GOLMAN: Mario Kotlar (Nesvrstani)

NAJBOLJI STRIJELAC: Antonio Letinić (Reptili)

  1. mjesto PINAC PREKO
  2. mjesto REPTILI
  3. mjesto NESVRSTANI – osim prestižne titule osvajači su također dobili, kao glavnu nagradu, u potpunosti besplatno putovanje za cijelu ekipu.

dodjela_medalja (31)_resizeNagrada „Mačak u čizmama”  je posvećena pok. Lobelu Nižiću, a to je priznanje namijenjeno sudioniku koji je srčanošću, sportskim pristupom i „zadarskim” duhom ispunio smisao projekta .

Ove godine nagrada je pripala Marku Lovrinovu (Nema labavo Restoran Foša).

Ove godine su golovi na poznatom igralištu ‘Kontra vitra’ ‘bili ukrašeni’ plakatima na kojima su bili logotipi restorana Bruschetta i dodjela_medalja (36)_resizePineta te se tijekom utakmice vodila evidencija o tome koliko je golova ‘palo’ u Bruschettu, a koliko u Pinetu.
Razlog tome je akcija pod nazivom Goal with Purpose. Naime, golovi su  pretvoreni u novčanu vrijednost za koju će se u suradnji s Bruschettom i Pinetom kupiti potrebne stvari za zadarsku Socijalnu samoposlugu.
Ove godine je postignuto 319 golova, a jedan gol je vrijedio 20 kuna.
Loptu sa brojem golova primio je Igor Blaslov, osnivač zadarske Socijalne samoposluge.

dodjela_medalja (1)_resize dodjela_medalja (9)_resize dodjela_medalja (29)_resize dodjela_medalja (34)_resize