Odvesti djecu iz Višnjika trenirati u trošnoj, nehigijenskoj dvorani Jazine prava je ludost! Odvesti djecu iz Višnjika trenirati u trošnoj, nehigijenskoj dvorani Jazine prava je ludost!
HDZ Grada Zadra poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti. ZAŠTO JE ANTE RUBEŠA POBJESNIO NA OVU FOTOGRAFIJU DAVORA KARLOVIĆA I TRAŽIO... Odvesti djecu iz Višnjika trenirati u trošnoj, nehigijenskoj dvorani Jazine prava je ludost!

HDZ Grada Zadra poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

ZAŠTO JE ANTE RUBEŠA POBJESNIO NA OVU FOTOGRAFIJU DAVORA KARLOVIĆA I TRAŽIO OBRAČUN PO HODNICIMA GRADSKE UPRAVE?

Ovo su fotografije koje je Davor Karlović pokazao Rubeši nakon čega je nastupio potpuni “blackout” i agresivni ispad Rubeše koji je, uz prethodna događanja na Gradskom vijeću rezultirao prekidom sjednice.

Što toliko peče Antu Rubešu?

Odgovor je jasan. Savjest.

On zna da su samo i isključivo njegovom odlukom djeca iz omladinskog pogona KK Zadar preseljena u neadekvatne uvjete dvorane u Jazinama, bez da je itko konzultirao njih, roditelje, struku…

Premda su Jazine hram košarke, dio zadarskog identiteta i slavne povijesti, ne treba zaboraviti kako je upravo zbog malog kapaciteta dvorane i neadekvatnih uvjeta, uz pritisak i veliku želju KK Zadar i navijača kluba, izgrađena velebna dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku… Pozitivna emocija, dobar rezultat, zajedništvo i konstruktivnost doveli su do izgradnje nove dvorane i cjelokupnog sportskog kompleksa, koji je danas po svim kategorijama omiljeni dnevni boravak Zadrana.

Zato, tražiti alibije u obnovi Jazina i smanjenju troškova za izmještanje omladinskog pogona iz vrhunskih uvjeta u trošnu, higijenski neprihvatljivu dvoranu ispod je razine svakog razuma.

Brojni su roditelji nezadovoljni i na razne adrese upućuju inicijative kako bi se ova nerazumna odluka promijenila, a Ante Rubeša kao predsjednik Nadzornog odbora i kreator te odluke neuvjerljivo pokušava svaliti odgovornost. Naravno, na koga drugoga nego na HDZ.

Nadamo se da će u konačnici ipak prevladati zdrav razum!

Foto: HDZ, Zadarski.hr, Zadarski list