ODVJETNIK GORDAN NIŽIĆ: Tko mi se takne u djecu, potpisao je sebi “smrtnu presudu”! ODVJETNIK GORDAN NIŽIĆ: Tko mi se takne u djecu, potpisao je sebi “smrtnu presudu”!
Neočekivane reakcije izazvao je članak objavljen na portalu Kalelarga info, u kojem je vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, otkrio kako su ga tijekom... ODVJETNIK GORDAN NIŽIĆ: Tko mi se takne u djecu, potpisao je sebi “smrtnu presudu”!

Neočekivane reakcije izazvao je članak objavljen na portalu Kalelarga info, u kojem je vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, otkrio kako su ga tijekom dana zvali iz Gradske uprave i molili da odustane od zahtjeva da se na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra kao točka dnevnog reda uvrsti i rasprava o stanju u Javnoj vatrogasnoj postrojbi, te zapovjedniku Željku Šoši koji je prije nešto više od mjesec dana bio uhićen i pritvoren nakon što ga je bivša glasnogovornica optužila da ju je zatočio u uredu, maltreCYMERA_20151211_223854-480x1306tirao je, prijetio joj smrću i fizički je zlostavljao.

Vijećnici Akcije mladih, podsjetimo, smatraju da nakon svega Šoša više ne bi smio obavljati posao zapovjednika, jer svojim ponašanjem sramoti svoju struku.

Iako su ga iz Gradske uprave molili da povuče zahtjev za raspravom, Pupić Bakrač je odlučan i kaže kako nema apsolutno nikakve šanse da im udovolji.

“Očigledno im se ne raspravlja o nasilju nad ženama, ali morat će, jer mi od svog zahtjeva ne odustajemo!” – kazao je.

U komentarima na Facebook stranici portala Kalelarga info Zadar, javio se odvjetnik Gordan Nižić, koji teško proživljava ovu situaciju.

“Samo želim da netko nešto konačno shvati. Onaj tko mi se takne u djecu, sam sebi je potpisao “smrtnu presudu”! – napisao je odvjetnik Nižić.
Inače, on je do sada izbjegao javno govoriti o ovoj temi iako su ga mnogi novinari zvali za izjavu. No vidjevši kako su vladajući puni razumijevanja za zlostavljača, a bezosjećajni prema žrtvi i njenoj obitelji, odlučio se oglasiti i reći svoj stav na portalu Kalelarga info.

marko pupic bakrac

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.