OKUPLJAJU SE PRAVAŠI Osnivačka skupština HSP dr. Ante Starčevića u Zadru OKUPLJAJU SE PRAVAŠI Osnivačka skupština HSP dr. Ante Starčevića u Zadru
Županijsko vijeće HSP dr. Ante Starčevića, na čelu sa Slobodnom Devićem Pićom, istaknutim sudionikom Domovinskog rata i predsjednikom Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Zadarske županije,... OKUPLJAJU SE PRAVAŠI Osnivačka skupština HSP dr. Ante Starčevića u Zadru

Županijsko vijeće HSP dr. Ante Starčevića, na čelu sa Slobodnom Devićem Pićom, istaknutim sudionikom Domovinskog rata i predsjednikom Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Zadarske županije, organizira u subotu, s početkom u 17 sati, izbornu skupštinu na kojoj će biti izabrano vodstvo gradske organizacije ove stranke.

Za predsjednicu će se kandidirati Miranda Jamnicki, magistra farmacije.

Stranci je, podsjetimo, u posljednje vrijeme pristupilo više od stotinu novih članova, a vodstvu je cilj konsolidirati svoje redove i do idućih lokalnih izbora nametnuti se kao respektabilna stranka sa dobrim programom u kojem će biti zastupljeni interesi građana.

 • Anonimno

  7. ožujka 2019. #1 Author

  Bravo!!! Jedini izvorni hrvatski svjetonazor!

  Odgovori

 • Miranda

  7. ožujka 2019. #2 Author

  Svaka čast!!! Dosta je bilo negativnog prizvuka i sustavnog omalovažavanja svega što je vezano za našu tradiciju i nacionalni identitet!

  Odgovori

 • Nina

  7. ožujka 2019. #3 Author

  Zajedničkim snagama i vjerom do pobjede!!!

  Odgovori

 • Ante

  7. ožujka 2019. #4 Author

  dr.Ante Starčević:”Pravedni ciljevi postižu se časno samo pravednim sredstvima.”….Današnjem svijetu možda nijedna preporuka nije potrebnija i korisnija od ove….

  Odgovori

  • Danica

   7. ožujka 2019. #5 Author

   Napokon netko normalan! 🙂

 • Nikola

  7. ožujka 2019. #6 Author

  Bravo, samo naprid!!!

  Odgovori

 • Anonimno

  10. ožujka 2019. #7 Author

  Idemo časno i pravedno do cilja !!!!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.