Općina Bibinje priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji “Zelena čistka” Općina Bibinje priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji “Zelena čistka”
Općina Bibinje organizira još jednu akciju čišćenja, treću po redu ove godine. Ovoga puta Općina Bibinje priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji “Zelena čistka”. Start... Općina Bibinje priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji “Zelena čistka”

Općina Bibinje organizira još jednu akciju čišćenja, treću po redu ove godine. Ovoga puta Općina Bibinje priključuje se globalnoj ekološkoj kampanji “Zelena čistka”.

Start akcije je u 9 sati u petak, 14.09.2018. kod novog groblja, mole se svi volonteri da ponesu sobom i rukavice.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u ovoj volonterskoj, ekološkoj, ali i uvijek zabavnoj akciji! Hrana, piće i oprema osigurani su od strane organizatora. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, ista se odgađa te će se javnost pravovremeno obavijestiti o novom datumu održavanja.

Zelena čistka organizira se u sklopu Svjetskog dana čišćenja (World CleanUp Day) koji se u cijelom svijetu obilježava 15. rujna.
Cilj ove nacionalne akcije je okupiti 5 posto ukupnog stanovništva naše zemlje, očistiti cijelu Hrvatsku od otpada u samo jednom danu i promijeniti sliku Hrvatske te tako utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu.

Dodatne informacije u vezi održavanja Zelene Čistke u Hrvatskoj i svijetu možete pronaći na: www.zmergo.hr, www.zelena-cistka.org i www.worldcleanupday.org.

Općina Bibinje ovim putem zahvaljuje svim sudionicima, komunalnoj tvrtki Bibinjac i njenim radnicima.

Postanite dio najveće svjetske građanske okolišne inicijative!

Reduce, Reuse, Recycle, Refuse, Rot!