Općina Jasenice raspisala natječaj; Zapošljavaju ekonomistu Općina Jasenice raspisala natječaj; Zapošljavaju ekonomistu
Općina Jasenice na Badnjak je u Narodnim novinama objavila natječaj za prijem u službu službenika/službenice na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenice... Općina Jasenice raspisala natječaj; Zapošljavaju ekonomistu

Općina Jasenice na Badnjak je u Narodnim novinama objavila natječaj za prijem u službu službenika/službenice na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenice na radno mjesto

viši stručni suradnik za gospodarstvo i razvojne programe.

S obzirom da su rijetki građani koji čitaju Narodne novine na Badnjak, odlučili smo oglas objaviti i na našem portalu kako ne bi promaknuo osobama koje traže posao, a zadovoljavaju uvjete.

Stručni i drugi uvjeti:

– magistar struke ili stručni specijalist ekonomske struke

– najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,

– položen državni ispit,

– poznavanje rada na računalu,

– znanje engleskog jezika.

Osim navedenih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u službu iz članka 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN broj 86/08, 61/11, 04/18, 112/19), a u službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članaka 15. i 16. istog Zakona.

Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, a kojeg će u slučaju prijma u službu biti obvezni položiti u skladu s člankom 14. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN broj 86/08, 61/11, 04/18, 112/19.)

Detalje natječaja pročitajte OVDJE.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *