Općina Vir: Sve izrečeno članovi Udruge Vir bez podjela morat će dokazati na sudu Općina Vir: Sve izrečeno članovi Udruge Vir bez podjela morat će dokazati na sudu
Priopćenje za javnost poslala je Općina Vir povodom konferencije za medije predstavnika udruge Vir bez podjela. Priopćenje objavljujemo u cijelosti. “Sve izrečeno članovi Udruge... Općina Vir: Sve izrečeno članovi Udruge Vir bez podjela morat će dokazati na sudu

Priopćenje za javnost poslala je Općina Vir povodom konferencije za medije predstavnika udruge Vir bez podjela. Priopćenje objavljujemo u cijelosti.
“Sve izrečeno članovi Udruge Vir bez podjela
morat će dokazati na sudu”

Za sve klevete izrečene na tiskovnoj konferenciji održanoj u Zadru u četvrtak 8. studenoga članovi Udruge Vir bez podjela bit će tuženi, ali ne samo tim povodom. Već je pripremljena tužba za tvrdnje izrečene na prethodnim tiskovnim konferencijama, pa će ih morati dokazati na sudu.

Ured načelnika,
Općina Vir

  • Anonimno

    9. studenoga 2018. #1 Author

    Postovana ” novinarko” , trebalo bi prvo objaviti tekst onoga sto je udruga Vir bez podjela rekla o nacelniku Kapovicu i njegovim podanicima,pa tek onda objaviti Kikijeve prijetnje kao odgovor!!!! Ali Kiki ti je platio da pises samo ono sto on kaze,haha!!! Nisi novinarka!!!?

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.