UNATOČ BROJNIM ZASLUGAMA Općina Zemunik i ove godine zaboravila dati priznanje Zračnoj luci UNATOČ BROJNIM ZASLUGAMA Općina Zemunik i ove godine zaboravila dati priznanje Zračnoj luci
U petak je obilježan Dan Općine Zemunik, a tom prigodom podijeljena su godišnja priznanja najzaslužnijima. Međutim, ni ove godine među nagrađenima nije bilo Zračne... UNATOČ BROJNIM ZASLUGAMA Općina Zemunik i ove godine zaboravila dati priznanje Zračnoj luci

U petak je obilježan Dan Općine Zemunik, a tom prigodom podijeljena su godišnja priznanja najzaslužnijima.

Međutim, ni ove godine među nagrađenima nije bilo Zračne luke, unatoč velikom značaju koji ona ima za Zemunik, kako u gospodarskom smislu, tako i pri promidžbi ovog malog mjesta. Nitko se nije sjetio uvrstiti je među dobitnike priznanja.

A da ne govorimo o izvrsnim rezultatima koji su iz godine u godinu sve bolji.

Na simpatičan način to je načelniku Ivici Šariću i njegovom zamjeniku Šimi Vickoviću prigovorila direktorica Zračne luke, Irena Ćosić, te je dobila odgovor da će iduće godine o tome se voditi više računa.

Podsjetimo, nekoliko godina ranije, Zrtačna luka Zadar vodila je sudski spor sa Općinom zemunik zbog dugovanja, ali dolaskom nove ravnateljice, problemi su riješeni međusobnim dogovorom.

Inače, Zemunik su ove godine zaobišli i gosti koji bi bili itekako rado viđeni na sjednici Općinskog vijeća, a riječ je o predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, generalu Anti Gotovini, Božidaru kalmeti i Željku Dilberu.

Njima je bilo draže sjediti na Forumu.

 

 • Rade

  22. kolovoza 2015. #1 Author

  Bolja je kafa na forumu.

  Odgovori

 • plenty of fish dating site of free dating

  25. rujna 2015. #2 Author

  Hi! I’ve been reading your website for some time now and finally got the courage to
  go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted
  to mention keep up the excellent work!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.